Povećane subvencije za mašine i kamione za 150 miliona dinara

Bez autora
Sep 20 2010

Vlada Srbije usvojila je izmene Uredbe o podsticanju proizvodnje i prodaje novih građevinskih mašina i kamiona, kao i kupovine kamiona proizvednih u Srbiji zamenom "staro za novo" u 2010, na osnovu kojih je iznos subvencije povećan sa 200 na 350 miliona dinara.Sredstva za podsticanja proizvodnje, remonta i prodaje građevinskih mašina i kamiona povećana su sa sadašnjih 160 na 280 miliona dinara. Izmenama uredbe, iznos za sprovođenje subvencionisane kupovine kamiona zamenom "staro za novo" povećan je sa 40 na 70 miliona dinara.

Povećane subvencije za mašine i kamione za 150 miliona dinaraVlada Srbije usvojila je izmene Uredbe o podsticanju proizvodnje i prodaje novih građevinskih mašina i kamiona, kao i kupovine kamiona proizvednih u Srbiji zamenom "staro za novo" u 2010, na osnovu kojih je iznos subvencije povećan sa 200 na 350 miliona dinara, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

Sredstva za podsticanja proizvodnje, remonta i prodaje građevinskih mašina i kamiona povećana su sa sadašnjih 160 na 280 miliona dinara.

Izmenama uredbe, iznos za sprovođenje subvencionisane kupovine kamiona zamenom "staro za novo" povećan je sa 40 na 70 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik